Deprecated: Required parameter $width follows optional parameter $attach_id in /customers/3/7/d/jobpiloterne.dk/httpd.www/wp-content/plugins/nivo-slider-lite/includes/admin/libs/class-nivo-core-images.php on line 37 Deprecated: Required parameter $height follows optional parameter $attach_id in /customers/3/7/d/jobpiloterne.dk/httpd.www/wp-content/plugins/nivo-slider-lite/includes/admin/libs/class-nivo-core-images.php on line 37 Deprecated: Required parameter $heading_type follows optional parameter $class_div in /customers/3/7/d/jobpiloterne.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/functions.php on line 245 Deprecated: Required parameter $heading_type follows optional parameter $class_div in /customers/3/7/d/jobpiloterne.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/functions.php on line 255 JOBPARATE - Jobpiloterne
28. februar 2018

JOBPARATE

Samarbejdet med kandidaten

Samarbejdet er fra første dag virksomhedsrettet, med særligt fokus på, at kandidaten kommer hurtigt ud i en virksomhed, som vi sammen med kandidaten udvælger.

  •  Screeningssamtale samt forventningsafstemning
  •  Afgrænsning af jobsøgning
  •  Individuel vejledning og afklaring af kompetencer
  •  Udvælgelse af virksomhed
  •  Progressionsmåling under virksomhedspraktik

Målsætninger

Vores primære mål er naturligvis at medvirke til en succesrig formidling til ordinært arbejde for alle kandidater.

Virkeligheden er naturligvis den, at vi benytter os af alle de beskæftigelsesrettede værktøjer – virksomhedspraktik, løntilskud. For de af vores kandidater som starter i en virksomhedspraktik, er målet at minimum 50% fører til et ordinært arbejde.

Virksomhedspraktik

Erfaringsmæssigt er virksomhedspraktik et af de bedste beskæftigelses- fremmende indsatsværktøjer vi kan benytte, og som gang på gang skaber overgang til ordinær beskæftigelse for vores kandidater.

Det rigtige match

Jobpiloterne har derfor fokus på at matche den enkelte kandidat med den helt rigtige virksomhed, hvad end der er tale om ordinær beskæftigelse, løntilskud eller virksomhedspraktik.

Vi samarbejder indgående med kandidaten for at finde frem til det rigtige virksomhedsmatch, og inddrager derfor kandidaten så tidligt som muligt i formidlingsprocessen, så der skabes en motivation for at yde en ekstra indsats på arbejdspladsen.

Håndholdte og virksomhedsrettede indsatser

Det er naturligvis ikke alle kandidater, der starter med virksomhedspraktik. Men for dem der gør, bistår Jobpiloterne med ugentlige
opfølgninger undervejs i praktikken, for at sikre det mest optimale resultat.

da_DKDanish