Formidling der virker
Individuel formidling til kandidater på dagpenge dimittender, 16 måneders ledighed, langtidsledige kontanthjælpsmodtagere unge med og uden uddannelse og almindelig direkte formidling – Jobpiloterne har erfaring indenfor overstående områder og har stor succes med dette vores gennemsnitlige udslusningsresultater ligger på mellem 72-83 procent i arbejde. Så sidder du med en eller flere kandidater, der har behov for jobsamtaler og job, har du her mulighed for enkelteplads køb eller oprettelse af hold.

Samarbejdet er fra første dag virksomhedsrettet, med særligt fokus på, at kandidaten kommer hurtigt ud i en virksomhed, som vi sammen med kandidaten udvælger.

  • Screeningssamtale samt forventningsafstemning
  • Individuel vejledning og afklaring af kompetencer
  • Udvælgelse af virksomheder
  • Formidling mod samtaler og selvforsørgelse

Vi tror på langvarige ansættelse og er gode til at skabe dem
Jobpiloterne har fokus på at matche den enkelte kandidat med den rigtige virksomhed, hvad end der er tale om ordinær beskæftigelse, løntilskud eller virksomhedspraktik – Da vi tror på dette altid skaber langvarige ansættelse hvilke vi måler på i optil 3 måneder efter ansættelse. Vi samarbejder indgående med kandidaten for at finde frem til det rigtige virksomhedsmatch, og inddrager derfor kandidaten så tidligt som muligt i formidlingsprocessen, så der skabes en motivation for at yde en ekstra indsats på arbejdspladsen.

Der er her mulighed for minimal uge pris eller No Cure No pay – Vi ved vi kan levere jobs, tør du modtage gode resultater?

Kontakt os på 4362 1380 eller Info@Jobpiloterne.dk

da_DKDanish