Vi hjælper mennesker effektivt og ordentligt
Hos Jobpiloterne hjælper vi primært Jobcentre og andre beskæftigelsesfremmende foranstaltninger med tre vigtige grundsøjler Afklaring &Opkvalificering, Uddannelse og Job. Vi specialdesigner forløb for borgere på alle former for overførselsindkomster.

Når vi hos Jobpiloterne hjælper mennesker i job, gør vi det effektivt og ordentligt. Siden 1997 har vi sat en ære i at skabe resultater og nedbringe ledighedstallet for de kommuner vi samarbejder med. Når vi sammensætter forløb for en kommune er det på baggrund af netop de erfaringer og åben dialog så forventning omkring periode, metode og mål altid overholdes.

”Hvorfor er vores resultater bare bedre?”
Hos Jobpiloterne er vi ikke bange for jord under neglene – Alle konsulenter, mentorer og underviserer er ildsjæle og er nøje udvalgt til at løse de forskellige opgaver, vi er ikke bange for at bruge den ekstra time eller gå den ekstra mil for at få resultatet. Alle medarbejdere har enten relevant uddannelse, livserfaring og kompetencer til at kunne bidrage til rejsen med borgeren mod selvforsørgelse uanset hvor destinationen måtte være.

da_DKDanish