Deprecated: Required parameter $width follows optional parameter $attach_id in /customers/3/7/d/jobpiloterne.dk/httpd.www/wp-content/plugins/nivo-slider-lite/includes/admin/libs/class-nivo-core-images.php on line 37 Deprecated: Required parameter $height follows optional parameter $attach_id in /customers/3/7/d/jobpiloterne.dk/httpd.www/wp-content/plugins/nivo-slider-lite/includes/admin/libs/class-nivo-core-images.php on line 37 Deprecated: Required parameter $heading_type follows optional parameter $class_div in /customers/3/7/d/jobpiloterne.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/functions.php on line 245 Deprecated: Required parameter $heading_type follows optional parameter $class_div in /customers/3/7/d/jobpiloterne.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/functions.php on line 255 Back2Work – for dig med fysiske og psykiske smerter - Jobpiloterne
1. marts 2018

Back2Work – for dig med fysiske og psykiske smerter

 

Undervisningen er et genoptræningsforløb med undervisning, vejledning og hjælp til at finde vejen tilbage til arbejdsmarkedet, på trods af fysiske smerter. Du fastholdes i en god individuel træning for at tydeliggøre dine ressourcer og hjælpe med at ændre dit fokus fra begrænsninger, til muligheder for lettere at blive motiveret og inspireret til at vende tilbage til arbejdsmarkedet.

Undervisningen vil indeholde motion, gåture, opmærksomhed mod kroppens opbygning kontra smerter og begrænsninger. Du lærer at benytte kroppen på en mere formålstjenstlig måde. Din lærer er uddannet psykomotorisk fysioterapeut, og vil tale med dig om muligheder for at klare et liv og et arbejdsliv på trods af smerterne og give dig redskaber til at klare det.

Der afsluttes hver gang med mindfulness for at bevidstgøre og arbejde med opmærksomheden. Du noterer det, der dukker op i meditationen og accepterer det. En måde at tillade at være i nuet, og acceptere dig selv.

Undervisningen suppleres med et ryghold, der er træning af musklerne, hvor der tages hensyn til hver enkelt kursist. Forløbet kan vare op til 12 uger.

  • Også for borgere med svag sproglig baggrund – suppleret med tilbud om danskundervisning
  • Nu også et tilbud om hjælp til vægttab og kostvejledning

 

da_DKDanish