28. februar 2018

JOBCENTER

Vi hjælper mennesker effektivt og ordentligt

Vi hjælper kommuner med beskæftigelsesfremmende foranstaltninger – tilpasset målgruppe, gældende lovgivning og lokalpolitisk fokus. Vi specialdesigner forløb for borgere på alle former for overførselsindkomster.

Når vi hos Jobpiloterne hjælper mennesker i job, gør vi det effektivt og ordentligt. Siden 1981 har vi sat en ære i at skabe resultater og nedbringe ledighedstallet for de kommuner, vi samarbejder med. Når vi sammensætter forløb for en kommune er det på baggrund af netop de erfaringer – og på baggrund af erfaring med de konkrete målgrupper.

Alle mennesker er velkomne hos os:

  • Integrationsydelsesmodtagere
  • Kontanthjælpsmodtagere
  • Ledighedsydelsesmodtagere
  • Dagpengemodtagere
  • Sygedagpengemodtagere

Særligt har vi specialiseret os inden for målgrupper, der kan betegnes som marginaliserede ledige og derfor har lidt ekstra udfordringer med at opnå tilknytning til arbejdsmarkedet.

Alle kurser og grupper hos Jobpiloterne har fokus på at understøtte borgerens vej mod raskmelding, arbejde eller uddannelse. Tilbuddene kan sammensættes fleksibelt/individuelt, så det indholdsmæssigt matcher den enkelte borgers plan bedst muligt. Dette gælder, uanset om målet er at forberede direkte overgang til raskmelding, job eller uddannelse, eller om der skal arbejdes med delmål, som at stabilisere og strukturere borgerens hverdag.

 

da_DKDanish